בראוניז מרשמלו
הילדים שלכם הולכים לעוף על השילוב של שוקולד ומרשמלו, ונגלה לכם סוד - הקינוח הזה הרבה פחות מסובך ממה שנראה לכם: לא צריך ברנר, ויש גם טיפ איך לחתוך אותו בסוף לפרוסות חתיכיות במיוחד
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לתבנית 20X20 ס"מ:
200 גרם שוקולד מריר, קצוץ
100 גרם חמאה
3 ביצים
כפית תמצית וניל
200 גרם (כוס) סוכר לבן
קורט מלח
שלושת רבעי כוס קמח
כוס מיני מרשמלו (או מרשמלו חתוך לרבעים/חצאים/פרוסות, או סתם שלם)
רבע כוס שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
1.מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 ממיסים במיקרו שוקולד וחמאה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
3 טורפים בקערה ביצים, וניל וסוכר. מוסיפים את השוקולד המומס. מוסיפים מלח וקמח ומקפלים בעדינות עד לאיחוד.
4 יוצקים את הבלילה לתבנית 20X20 מרופדת בנייר אפיה ומשומנת.
5 מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות.
6 מוציאים את התבנית מהתנור (משאירים אותו דולק בינתיים!), מפזרים מלמעלה מרשמלו ומעליו את השוקולד צ'יפס.
7 מכניסים את התבנית לתנור לדקה נוספת - כמה שיותר קרוב לגריל העליון (לצליית המרשמלו).
8 מוציאים ומצננים.
9 חותכים לריבועים בסכין משומנת בספריי שמן, ומגישים. בתיאבון.
בקרו בבלוג של שרית - Misspetel