אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

בראוניז מרשמלו

הילדים שלכם הולכים לעוף על השילוב של שוקולד ומרשמלו, ונגלה לכם סוד - הקינוח הזה הרבה פחות מסובך ממה שנראה לכם: לא צריך ברנר, ויש גם טיפ איך לחתוך אותו בסוף לפרוסות חתיכיות במיוחד

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 01/04/20 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.4 41 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתבנית 20X20 ס"מ:

200 גרם שוקולד מריר, קצוץ

100 גרם חמאה

3 ביצים

כפית תמצית וניל

200 גרם (כוס) סוכר לבן

קורט מלח

שלושת רבעי כוס קמח

כוס מיני מרשמלו (או מרשמלו חתוך לרבעים/חצאים/פרוסות, או סתם שלם)

רבע כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

1.מחממים תנור ל-170 מעלות.

2 ממיסים במיקרו שוקולד וחמאה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.

3 טורפים בקערה ביצים, וניל וסוכר. מוסיפים את השוקולד המומס. מוסיפים מלח וקמח ומקפלים בעדינות עד לאיחוד.

4 יוצקים את הבלילה לתבנית 20X20 מרופדת בנייר אפיה ומשומנת.

5 מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות.

6 מוציאים את התבנית מהתנור (משאירים אותו דולק בינתיים!), מפזרים מלמעלה מרשמלו ומעליו את השוקולד צ'יפס.

7 מכניסים את התבנית לתנור לדקה נוספת - כמה שיותר קרוב לגריל העליון (לצליית המרשמלו).

8 מוציאים ומצננים.

9 חותכים לריבועים בסכין משומנת בספריי שמן, ומגישים. בתיאבון.

בקרו בבלוג של שרית - Misspetel

בראוניז מרשמלו (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
בראוניז מרשמלו|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל