צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
שיפודי פירות ומיני פנקייקס
חיפשתם דרך לרענן את הגשת הפנקייק שלכם? הנה מצאתם: להכין אותם בגרסת מיני פנקייקס, ולשפד אותם עם פירות אהובים (הי, הקיץ עוד שנייה פה). הבונוס הגדול: קל יותר להתנייד איתם ככה לפיקניק
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 11/05/20
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
למיני פנקייקס:
שלושת רבעי כוס חלב
1 ביצה
2 כפות סוכר
2 כפות שמן
מעט מלח
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
פירות טריים: תותים, בננה, אוכמניות או מה שאוהבים
שיפודי עץ
אופן ההכנה:
1 מכינים את הפנקייקס: מערבבים היטב בקערה חלב, ביצה, סוכר, שמן, ומלח.
בקרו בבלוג של שרית - Misspetel
רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?
2 מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד שאין גושים.
3 מחממים מחבת משומנת מעט, ויוצקים תלוליות קטנות עם כף למחבת. ממתינים 2-3 דקות עד שמתחילות להיווצר בועות, והופכים צד.
4 ממתינים דקה נוספת ומוציאים לצלחת.
5 מכינים את השיפודים: משחילים על השיפודים פנקייקים ופירות לסירוגין. מגישים עם סירופ מייפל.