אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

שיפודי פירות ומיני פנקייקס

חיפשתם דרך לרענן את הגשת הפנקייק שלכם? הנה מצאתם: להכין אותם בגרסת מיני פנקייקס, ולשפד אותם עם פירות אהובים (הי, הקיץ עוד שנייה פה). הבונוס הגדול: קל יותר להתנייד איתם ככה לפיקניק

שרית נובק - מיס פטל | אוכל טוב | פורסם 11/05/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.7 38 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

למיני פנקייקס:

שלושת רבעי כוס חלב

1 ביצה

2 כפות סוכר

2 כפות שמן

מעט מלח  

1 כוס קמח

1 כפית אבקת אפייה

פירות טריים: תותים, בננה, אוכמניות או מה שאוהבים

שיפודי עץ

אופן ההכנה:

1 מכינים את הפנקייקס: מערבבים היטב בקערה חלב, ביצה, סוכר, שמן, ומלח.

בקרו בבלוג של שרית - Misspetel

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

2 מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד שאין גושים.

3 מחממים מחבת משומנת מעט, ויוצקים תלוליות קטנות עם כף למחבת. ממתינים 2-3 דקות עד שמתחילות להיווצר בועות, והופכים צד.

4 ממתינים דקה נוספת ומוציאים לצלחת.

5 מכינים את השיפודים: משחילים על השיפודים פנקייקים ופירות לסירוגין. מגישים עם סירופ מייפל.

אפשר להשתמש באילו פירות שאוהבים (צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב)
אפשר להשתמש באילו פירות שאוהבים|צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב