אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

שניצל בציפוי תפוצ'יפס (כשר לפסח)

שניצל ללא פירורי לחם או פנקו? אין שום בעיה. את הגרסה הזאת לשניצל כשר לפסח הילדים יבקשו לאכול שוב ושוב גם אחרי החג, בזכות ציפוי פריך מתובל וממכר של פירורי תפוצ'יפס

שרית נובק - מיס פטל | אוכל טוב | פורסם 06/04/20 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 199 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חצי קילו חזה עוף, פרוס לשניצלים דקים

250 גרם תפוצ'יפס

רבע כפית כורכום

כפית פפריקה מתוקה

כפית כמון

2 ביצים

כפית חרדל

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2 מכניסים למעבד מזון תפוצ'יפס, כורכום, פפריקה וכמון וטוחנים לפירורים דקים. מעבירים את הפירורים לצלחת עמוקה.

>> מתכונים לפסח

3 טורפים בצלחת עמוקה נפרדת ביצים וחרדל.

4 טובלים את השניצלים בתערובת הביצה והחרדל, ואז בפירורי התפוצ'יפס עד שהם מצופים היטב מכל הצדדים.

5 מסדרים את השניצלים בתבנית ומכניסים לתנור. אופים כ-20 דקות ומגישים חם. 

בקרו בבלוג של שרית - Misspetel

שניצל אפוי בציפוי תפוצ'יפס. כשר לפסח (צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב)
שניצל אפוי בציפוי תפוצ'יפס. כשר לפסח|צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב