צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
מבשלים עם הילדים: חביתת פסטה עם תרד
מהיר-מהיר, טעים ומזין: אומלט עם ביצים, פסטה, גבינות ותרד, שלוקח פחות מחצי שעה להכין
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 01/09/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
2 כוסות פסטה, מבושלת לפי ההוראות
2 ביצים
2 כפות גבינת מוצרלה מגורדת
2 כפות פרמזן מגורדת
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
חופן עלי תרד, שטופים וקצוצים גס (אפשר לוותר אם לא אוהבים)
מלח ופלפל
מעט שמן קנולה
אופן ההכנה:
1 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. מערבבים היטב בקערה ביצים, מוצרלה, פרמזן, פטרוזיליה, תרד, מלח ופלפל.
3. מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב.
4. משמנים מעט את תחתית המחבת, ושופכים שכבה דקה מהתערובת כך שתכסה אותה בצורה אחידה. מבשלים על אש בינונית עד שמשחים מעט מצד אחד, הופכים ומבשלים את הצד השני עד שמתייצב ומשחים קלות.
5. מגישים מיד.
בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל