אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

צ'יפס תפוחי עץ אפוי

החטיף הזה הוא מתוק, הוא פריך, הוא מזין, הוא כיפי להכנה ואפשר להכין אותו בבית ללא קושי (רק זהירות עם המנדולינה!). לרגע אנחנו לא מבינים למה אנחנו בכלל מתפשרים על חטיפים אחרים

שרית נובק - מיס פטל | אוכל טוב | פורסם 15/06/20 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 57 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 תפוחי עץ

כף אבקת סוכר (לא חובה)

כפית קינמון

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-90 מעלות בטורבו. פורסים את התפוחים דק דק דק (רצוי בעזרת מנדולינה).

בקרו בבלוג של שרית - Misspetel

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

צ'יפס תפוחי עץ בערימה (צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב)
מוכנים לזלילה|צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

צ'יפס תפוחי עץ מפוזרים (צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב)
הנה אנחנו באים|צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

2 מסדרים את פרוסות התפוחים בצפיפות בתבנית מרופדת נייר אפייה (הכמות תספיק ל-2 תבניות תנור, התפוחים מתכווצים באפייה).

3 מערבבים אבקת סוכר וקינמון ומפזרים מלמעלה בעזרת מסננת (אפשר לוותר על אבקת הסוכר ולפזר רק קינמון).

4 אופים בתנור החם כשעה, עד שפרוסות התפוחים פריכות.