אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

עוגת ביסקוויטים אוראו בכוסות

שאלה: מה יותר כיף לילדים בהכנה של קינוח - לדפוק מערוך בביסקוויטים עד שיהפכו לפירורים או להקציף שמנת מתוקה לכדי קצפת טעימה? אין צורך להחליט - כאן הם יעשו את שתי הפעולות. אתם רק תיהנו מהתוצאה

שרית נובק - מיס פטל | אוכל טוב | פורסם 02/04/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 188 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-10 כוסות:

אוראו (כ-20 עוגיות)

חצי כוס חלב

לקרם:

250 מ"ל שמנת להקצפה

כוס חלב

חצי כוס סוכר

40 גרם (חצי חפיסה) פודינג וניל

250 גרם גבינה לבנה 9%

אופן ההכנה:

1 כותשים שליש מכמות הביסקוויטים לפירורים (מכניסים לשקית ומכים עם מערוך).

2 מפזרים חצי מכמות הפירורים בתחתית כוסות הגשה.

3 מכינים את הקרם: מקציפים ביחד שמנת, חלב, סוכר ופודינג עד לקבלת לקרם יציב. מוסיפים פנימה את הגבינה ומערבבים.

4 שופכים לתוך הכוסות עם הפירורים מתערובת הקרם, עד למחצית הגובה.

5 מפרידים את העוגיות לחצאים. טובלים בחלב את החצי עם המילוי ומניחים מעל הקרם. מכסים בקרם עד לגובה הכוס.

6 מפזרים מלמעלה את שאר הפירורים ומקשטים במחצית העוגייה שנותרה מלמעלה (אפשר גם בעוגייה שלמה אם רוצים).

בקרו בבלוג של שרית - Misspetel

*טיפ: אם רוצים עוגת ביסקוויטים: מרפדים את תחתית התבנית בעוגיות שלמות טבולות בחלב, מעל שופכים את הקרם, ומלמעלה מפזרים פירורים.

עוגת ביסקוויטים אוראו בהגשה אישית (צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב)
עוגת ביסקוויטים אוראו בהגשה אישית|צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב