אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

חטיף קורנפלקס

מכירים את הבקרים האלה שכולם קמים בהם מאוחר מדי והכל מתנהל בעצבנות? בדיוק בשבילם שווה להכין ממש עכשיו, כשלכולם יש זמן, את חטיפי הקורנפלקס האלו - ולשלוח למקפיא

שרית נובק | אוכל טוב | פורסם 15/10/19 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 120 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מאז שיש לנו ילדים הפסקנו לכוון שעון מעורר לבוקר - אפשר לסמוך עליהם שיעשו את העבודה. ועם זאת, קורה שהם מפספסים ומתעוררים מאוחר (רק למה זה אף פעם לא קורה בחופשים?), ואז אנחנו מוצאים את עצמנו במירוץ בוקר, עושים הכל מהר מהר מהר, לפני שיינעלו שערי הגן.

 

בדיוק לימים האלה אני מחזיקה במקפיא חטיפי קורנפלקס כאלו. כשהילדים כבר עומדים בדלת בדרכם החוצה אני נותנת אחד לכל אחד, והם אוכלים את ארוחת הבוקר באוטו, בדרך לגן או לבית הספר.

מרכיבים (10 מנות):

2 כוסות קורנפלקס עיגולים (או כל סוג אחר)

75 גרם חמאה

2 כפות דבש

2 כפות חמאת בוטנים

חצי כוס חמוציות מיובשות

חצי כוס גרעיני חמנייה ו/או שקדים פרוסים

 

אופן ההכנה:

1. ממיסים במיקרוגל את החמאה.

2 מערבבים את החמאה המומסת עם כל שאר החומרים. מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית של 10 על 25 ס"מ (אינגליש קייק), ומהדקים. מקפיאים כחצי שעה, מוציאים וחותכים למלבנים.