אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

פנקייקס שוקולד צ'יפס ושיבולת שועל

פעם פנקייקים היו תענוג ששמור לימי שבת - אבל כשלא ברור מתי יום חול, מתי חג ומתי סוף שבוע - פנקייקים הפכו לארוחת בוקר לגיטימית לכל יום. אז לפחות היום, חוץ משוקולד צ'יפס, נוסיף להם גם שיבולת שועל

שרית נובק - מיס פטל | אוכל טוב | פורסם 23/04/20 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 23 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-10 יחידות (תלוי בגודל):

1 ביצה

1 כוס חלב

2 כפות שמן

2 כפות סירופ מייפל (אפשר להחליף בדבש/סילאן/סוכר חום/סוכר לבן)

כוס ורבע קמח

שליש כוס קוואקר דק

כפית אבקת אפייה

מעט מלח

חצי כוס שוקולד צ'יפס 

מעט שמן לשימון המחבת

להגשה:

סירופ מייפל

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה ביצה, חלב, שמן ומייפל. מוסיפים קוואקר ומערבבים היטב.

2 מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח, ומערבבים בקצרה עד שאין גושים.

3 מוסיפים שוקולד ציפס ומערבבים קלות.

4 מחממים מחבת ומשמנים מעט.

בקרו בבלוג של שרית - Misspetel

>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

5 שופכים מעט מהבלילה למחבת (תלוי בגודל הפנקייק שאתם רוצים) ומטגנים כל פנקייק על אש בינונית כ-4-5 דקות עד, שנוצרות בועות. הופכים ומטגנים כ-2 דקות נוספות מהצד השני. מגישים עם סירופ מייפל.

פנקייקס שוקולד צ'יפס (צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב)
פנקייקס שוקולד צ'יפס|צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב