אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

שיפודי עוף וירקות לילדים ובכלל

בין קבב שמנוני לרעהו, תנו לנו להציע לכם מנה קצת יותר מעודנת ולא פחות טעימה, שמשאירה טעם של עוד ולא של "אלוהים למה אכלנו את כל זה". צריך להצטייד בחזה עוף, אבל מבחינת ירקות - אלה שבמתכון הם רק בגדר הצעה

שרית נובק - מיס פטל | אוכל טוב | פורסם 29/04/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.6 25 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

400 גרם חזה עוף

עגבניות שרי

בצל סגול

פלפל צהוב

פלפל ירוק

זוקיני

לרוטב:

רבע כוס רוטב סויה

3 כפות סילאן

שן שום כתושה

כף רוטב צ'ילי מתוק (אפשר להחליף בכף קטשופ)

מלח

פלפל שחור 

שיפודי עץ

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-170 מעלות.

בקרו בבלוג של שרית - Misspetel

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

2 מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב.

3 חותכים את העוף לקוביות ומשרים ברוטב.

4 חותכים את הירקות הגדולים לקוביות גדולות.

5 משפדים את העוף ואת הירקות ומברישים מעט את הירקות בשארית הרוטב.

6 צולים בתנור על תבנית מרופדת נייר אפייה 20-25 דקות.