אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

עראייס עוף בטוסטר

אם רק היינו יודעים כמה פשוט להכין עראייס בבית, כנראה כבר מזמן היינו עוברים לתזונה שמבוססת על פיתות ועוף טחון (מה לעשות, אצלנו הילדים מעדיפים עוף). במחשבה שנייה, אף פעם לא מאוחר

שרית נובק - מיס פטל | אוכל טוב | פורסם 31/03/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 128 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-10 מנות קטנות:

10 מיני פיתות 

עוד שמן זית, להברשה

למילוי:

500 גרם חזה עוף טחון גס

גמבה אחת, קצוצה דק דק

בצל אחד גדול, מגורד

קצת פטרוזיליה או כוסברה, קצוצה

מלח

פלפל שחור

רבע כפית כורכום

כפית כמון

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל חומרי המילוי.

2 מחממים את הטוסטר.

3 ממלאים את הפיתות בשכבה לא עבה מתערובת העוף ומניחים בטוסטר לחיצה. מברישים מלמעלה בשמן זית, סוגרים את הטוסטר וצולים כ-10 דקות.

4 הופכים, מברישים בשמן זית מהצד השני וצולים 2 דקות נוספות.

בקרו בבלוג של שרית - Misspetel

* אם נשארה תערובת אפשר לכדרר כדורים, לשטח מעט ולצלות במחבת משומנת מעט.