אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

כרובית שלמה אפויה בציפוי פריך

רוצים שהילדים יאכלו יותר כרובית? לשרית נובק יש רעיון מבריק בשבילכם: כרובית שלמה אפויה ומצופה בחרדל, תבלינים ופירורי לחם פריכים. תנו לילדים למרוח אותה ברוטב לפני התנור ותנו להם לאכול את היצירה שלהם

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 14/12/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 241 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כרובית בינונית

4 כפות מיונז

כפית ממרח חרדל

1/2 כפית פפריקה מתוקה

1/4 כפית כורכום

מלח

פלפל שחור

1/4 כוס פירורי לחם מסוג פנקו

אופן ההכנה:

1.שוטפים את הכרובית ומחממים תנור לחום של 180 מעלות.

2 מרתיחים מים עם מלח בסיר בינוני שיכול להכיל את הכרובית בשלמותה. כשהמים רותחים מכניסים את הכרובית ומבשלים עד שהיא מתרככת מעט, כ-10 דקות. מוציאים מהמים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

3 מערבבים ביחד מיונז, חרדל ותבלינים, ומברישים את הכרובית מכל הכיוונים. זורים מעל פירורי פנקו. להשחמה יפה אפשר לרסס מעל מעט תרסיס שמן.

4 מכניסים לתנור ואופים כ-25 דקות.

כרובית בציפוי חרדל - מצפים (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
מורחים בציפוי|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
>> בשבוע שעבר הכנו מיני פנקייקס אפויים
>> גם זו מחאה: החלקאים מחלקים בחינם ירקות ופירות