אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

פשטידת פתיתים מפתיעה

בתוך הפשטידה הסופר-מותאמת-לילדים הזאת מסתתרים כמה אוצרות, כמו קישואים מגוררים (ירק!) וגבינה בולגרית (חלבון!). מה הילדים הולכים לחשוב על זה? בעיקר שזה טעים בטירוף

שרית נובק - מיס פטל | אוכל טוב | פורסם 20/04/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 85 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כוסות פתיתים מבושלים לפי ההוראות

2 קישואים בינוניים

1 בצל

רבע כוס שמן

2 ביצים

100 גרם גבינה מלוחה מפוררת (בולגרית או בולגרית מעודנת)

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-170 מעלות.

בקרו בבלוג של שרית - Misspetel

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

פשטידת פתיתים מלמעלה (צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב)
מלמעלה|צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

2 מגררים דק את הקישואים והבצל וסוחטים היטב מנוזלים.

3 מכניסים לקערה ומוסיפים את שאר החומרים: פתיתים, שמן, ביצים, גבינה, מלח ופלפל. מערבבים היטב.

4 שופכים לתבנית 24 עגולה משומנת ואופים 30-35 דקות, עד שהפשטידה מתייצבת ומזהיבה מעט מלמעלה (זהירות לא להזהיב יותר מדי, קישואים שרופים זה לא טעים).