אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

מבשלים עם הילדים: ארטיק תות בננה

המדור של שרית נובק ממשיך לדהור ללא בושה על מחירי הרצפה של התותים בעונה הזאת של השנה, וגם מקבל בברכה את מזג האוויר החמים של האביב ומכין ארטיקים קלילים בכלום זמן הכנה. תגידו שלום לממתק החדש אצלכם בבית

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 06/04/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 44 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

כמו שהתחלתי לספר לכם בשבוע שעבר, כמעט ואין יום שאני לא עוברת בסופר ורוכשת 2 קופסאות תותים, מגיעה הביתה, שוטפת, מגישה בצלחת את היפים, ומכניסה לבלנדר את אלה שפחות יפים. הקטנה כבר הודיעה לי שקצת נמאס לה מתותים, אבל קשה לי לעצור...


בשבוע שעבר הכנו שייק, השבוע לקחנו את זה צעד קדימה והקפאנו. מזג האוויר כבר מאפשר לאכול ארטיקים ואצלנו במשפחה נהנים מקינוח קטן או מחטיף בין הארוחות.

מרכיבים (6 מנות):

קופסה גדולה של תותים (כ-2 כוסות)

3 כפות שטוחות סוכר

1/2 כפית תמצית וניל

1/2 כוס יוגורט

מעדן מוקצף בטעם בננה (88 גרם, אפשר להחליף בעוד יוגורט, או גבינה בטעם וניל)

אופן ההכנה:

1. מסירים את העוקצים מהתותים. 

2 מעבירים את התותים לבלנדר, מוסיפים סוכר, תמצית וניל ויוגורט, וטוחנים לתערובת חלקה.

3 מערבבים קלות בקערה עם המעדן המוקצף ולא מאחדים עד הסוף - רק עד לקבלת מראה משוייש.

4 מעבירים לתוך כוסיות קטנות, מכניסים מקל ומקפיאים ללפחות 3 שעות. 

>> בקרו בבלוג של שרית - Misspetel

>> בשבוע שעבר הכנו שייק תות שילדים אוהבים