צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
עוגת בננות, אוכמניות ושוקולד צ'יפס
מחפשים איך לגוון את עוגת הבננות הקבועה? קבלו את העוגה הבחושה המקסימה הזאת: עם בננות, שוקולד צ'יפס ואוכמניות, ואופציה להיות ממש ממש בריאה. שווה
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 07/06/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
כוס ו-3/4 קמח לבן (אפשר להחליף מחצית בקמח מלא)
כפית וחצי אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה
קורט מלח
3/4 כוס סוכר חום
1 ביצה
2 בננות גדולות, מעוכות
1/4 כוס רוויון
3/4 כוס חלב
1/3 כוס שוקולד צ'יפס
כוס אוכמניות (טריות או קפואות)
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-160 מעלות.
2 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח.
3 בקערה נפרדת מערבבים את הסוכר, הביצה, הבננות, הרוויון והחלב.
4 מאחדים את שתי התערובות, ומערבבים פנימה בעדינות את השוקולד צ'יפס והאוכמניות.
5 מחלקים את התערובת בין שתי תבניות אינגליש קייק משומנות ואופים 40 דקות.
לאתר של מיס פטל