אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

עוגת בננות, אוכמניות ושוקולד צ'יפס

מחפשים איך לגוון את עוגת הבננות הקבועה? קבלו את העוגה הבחושה המקסימה הזאת: עם בננות, שוקולד צ'יפס ואוכמניות, ואופציה להיות ממש ממש בריאה. שווה

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 07/06/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.5 36 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כוס ו-3/4 קמח לבן (אפשר להחליף מחצית בקמח מלא)

כפית וחצי אבקת אפייה

חצי כפית סודה לשתייה

קורט מלח

3/4 כוס סוכר חום

1 ביצה

2 בננות גדולות, מעוכות

1/4 כוס רוויון

3/4 כוס חלב

1/3 כוס שוקולד צ'יפס

כוס אוכמניות (טריות או קפואות)

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-160 מעלות.

2 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח.

3 בקערה נפרדת מערבבים את הסוכר, הביצה, הבננות, הרוויון והחלב.

4 מאחדים את שתי התערובות, ומערבבים פנימה בעדינות את השוקולד צ'יפס והאוכמניות.

5 מחלקים את התערובת בין שתי תבניות אינגליש קייק משומנות ואופים 40 דקות.

לאתר של מיס פטל

>> למתחם ההברקות של ניקול

>> בשבוע שעבר הכנו את מאפה התפוחים הכי קל בארץ

>> משהו טוב עובר על רשת גו נודלס