אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

אנשים ממרשמלו

נמצא יורש לכדורי השוקולד: אנשי מרשמלו שהילדים יכולים להכין, בהרבה פחות זמן ובלגן ובלא פחות כיף. שוקולד? יש, סוכריות? יש. אנחנו חושבים שיש לנו פיצוח!

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 06/10/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.3 76 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

ילדים. הם אוהבים להתלכלך, הם אוהבים ליצור, הם אוהבים להדביק והם אוהבים סוכריות. מה הפלא? גם אני אוהבת, רק מעדיפה לעשות את זה בזמן שהם ישנים...

בפעמים שהם חוברים אליי למכולת וחוזרים עם חבילת סוכריות מזרה ביד, זה מסתיים בדרך כלל בכדורי שוקולד. הפעם לא ממש התחשק לי לשבור ביסקוויטים ולהמס חמאה, בינינו - בעיקר לא התחשק לי להתלכלך. אז פיזרתי להם מבחר סוכריות בצלחות על השולחן, ונתתי להם להדביק. עם שוקולד.

 

מינימום לכלוך, מקסימום הנאה, ולפחות חצי שעה של שקט.

 

מרכיבים :

מרשמלו

שוקולד מריר

סוכריות עדשים

מזרה שוקולד (סוכריות לעוגה)

מקלות סוכרייה או שיפודי עץ

אופן ההכנה:

1 ממיסים שוקולד במיקרו בקערה קטנה.

2 נועצים מקל סוכרייה או שיפוד עץ בצד השטוח של מרשמלו.

3 טובלים את הקצה השני בשוקולד המומס בעומק של כחצי ס"מ, ומפזרים מיד מזרה שוקולד (זה יהיה השיער).

4 לאף: מורחים מעט שוקולד ומדביקים סוכריית עדשים.

5 לעיניים: טובלים קצה של שיפוד עץ בשוקולד המומס וטופחים איתו קלות על המרשמלו.

* בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל

>> בשבוע שעבר הכנו מקלות גבינה הכי מהירים שיש