אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

עוגת מייפל במיקרו

מכירים את עוגת השוקולד הנצחית שמכינים במיקרו, שלוקחת שתי דקות וטועמת בהתאם? אז קבלו את היורשת המשודרגת שלה: עוגת מייפל אישית עם ציפוי מייפל עדין, שהיא בול, אבל בול מה שבא לכם עכשיו

שרית נובק - מיס פטל | אוכל טוב | פורסם 13/07/20 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 98 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-2 כוסות קטנות או מאג אחד:

3 כפות שמן

2 כפות סוכר

3 כפות חלב

רבע כפית תמצית וניל

1 ביצה

4 כפות קמח

רבע כפית אבקת אפייה

2 כפות סירופ מייפל

עוד סירופ מייפל, לציפוי

אופן ההכנה:

1 טורפים היטב בכוס שמן, סוכר, חלב, תמצית וניל וביצה (אפשר בעזרת מזלג).

בקרו בבלוג של שרית - Misspetel

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

2 מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים.

3 שופכים מלמעלה 2 כפות סירופ מייפל, ומכניסים למיקרו ל-60-90 שניות, עד שהעוגה תפוחה וקפיצית למגע.

4 מוציאים מהמיקרו ושופכים מלמעלה עוד קצת סירופ מייפל.