אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

כדורי שניצל

לא יודעים מה קורה אצלכם במטבח, אבל אנחנו הכנו (ואכלנו) בשבועות האחרונים יותר שניצלים מאי פעם. למען הגיוון, היום נכין לבני הבית משהו חדש: כדורי שניצל בציפוי פריך מתובל בשומשום

שרית נובק - מיס פטל | אוכל טוב | פורסם 30/03/20 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 309 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם עוף טחון

בצל מגורר דק וסחוט מנוזלים

כף פירורי לחם

2 כפות שמן

מלח

פלפל שחור

לציפוי:

ביצה

כף חרדל

2 כוסות פירורי לחם מוזהבים

רבע כפית כורכום

כפית פפריקה

כפית כמון

כף שומשום

מלח

פלפל שחור

לטיגון:

שמן עמוק

אופן ההכנה:

1 מחממים שמן לטיגון עמוק.

2 מערבבים עוף טחון עם בצל, פירורי לחם, שמן, מלח ופלפל.

3 טורפים בקערה קטנה ביצה ומערבבים עם חרדל.

4 בקערה נפרדת מערבבים פירורי לחם עם כורכום, פפריקה, כמון, שומשום, מלח ופלפל.

בקרו בבלוג של שרית - Misspetel

כדורי השניצל של מיס פטל (צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב)
כדורי השניצל של מיס פטל|צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

4 יוצרים מהעוף הטחון כדורים בעזרת הידיים, טובלים אותם בביצה ואז בקערת פירורי הלחם.

5 מכניסים לשמן עמוק ומטגנים כ-5 דקות (אפשר בנגלות).