אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

מאפינס תירס וגבינה

מה ילדים צריכים בשביל להיות שבעים ושמחים? לא הרבה: משהו שאפשר להחזיק ביד, רצוי שיהיה בו תירס ורצוי עוד יותר שגבינה צהובה תהיה מעורבת. אנחנו כאן בשביל לספק להם את זה

שרית נובק - מיס פטל | אוכל טוב | פורסם 05/04/20 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 69 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לכ-15 מאפינס:

1 קופסה גרעיני תירס

1 גביע גבינת קוטג' 

100 גרם גבינה צהובה מגורדת

3 ביצים

25 גרם חמאה מומסת

2 כפות שמן זית

חצי כוס קמח תירס צהוב

כפית אבקת אפייה

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

מתכונים לפסח

1 מסננים את התירס מנוזלים, מוציאים 2 כפות של גרגירי תירס הצידה ואת היתר טוחנים גס.

2 מעבירים לקערה, מוסיפים את הגרגירים השלמים ואת שאר החומרים ומניחים למנוחה של כחצי שעה.

3 מחממים תנור ל-170 מעלות.

בקרו בבלוג של שרית - Misspetel

4 מעבירים את התערובת לתבניות מאפינס מרופדות במנג'טים (ממלאים רק עד שלושת רבעי גובה ואופים כ-30 דקות, רק עד שהמאפינס מתחילים להזהיב מלמעלה.