אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

קינוח גבינה ודובדבנים בג'לי

בין אם יצאתם לקטיף עצמי או שקטפתם סלסילה ישר מהמדף בסופר, אי אפשר להתעלם משפע הדובדבנים שהקיץ מציע. הנה רעיון לקינוח קטן ומהיר בשני צבעים

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 06/07/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 48 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

ברגע שנפתחה עונת הדובדבנים יצאנו לקטיף. אנחנו ועוד חצי מדינה.


נסענו רחוק, רחוק מאוד, כשהגענו פגשנו עץ עמוס בדובדבנים אדומים ובשרניים. התיישבנו מתחת לעץ, קטפנו ואכלנו וקטפנו ואכלנו. כשסיימנו לאכול אז גם מילאנו כמה סלסילות, לסבתא אחת, לסבתא השנייה, וגם שיהיה עוד קצת בבית. 


אכלנו דובדבנים בלי סוף - לארוחת בוקר, צהריים וגם ערב, ועדיין נשארו לנו דובדבנים. כשנמאס לנו לאכול אותם טריים אז הכנו מהם עוגה, עוגיות וגם קינוח קטנטן ומהיר בכוסות.

מרכיבים :

לקרם גבינה:

1 מיכל שמנת מתוקה

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

כוס חלב

250 גרם גבינה לבנה

לג'לי:

חבילת ג'לי דובדבנים

דובדבנים

אופן ההכנה:

1 מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וחלב עד שמתקבל קרם יציב. מערבבים פנימה את הגבינה.

2 ממלאים כוסות בקרם הגבינה עד למחצית הגובה. מניחים בכל כוס דובדבן אחד מעל הקרם.

3 מכינים את הג׳לי לפי ההוראות וממלאים את המחצית הנותרת שבכוסות עד שהן מלאות.

4 מכניסים למקרר ומגישים קר.

* בקרו בבלוג של שרית - Misspetel

>> בשבוע שעבר הכנו חטיף קורנפלקס טו גו