אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

פשטידת פסטה וטונה

המתכון הבא משלב כמה מהמאכלים שילדים אוהבים - פסטה, טונה וקוטג', שמתערבבים להם יחד לפשטידה חתיכית. אנחנו אוהבים לשמור את הטונה בצ'אנקים ולא לפרק אותה לפתיתים, אבל באמת שזה לא מחייב אתכם

שרית נובק - מיס פטל | אוכל טוב | פורסם 25/03/20 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.6 96 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

250 גרם פסטה (לפני בישול) 

2 ביצים

250 גרם קוטג'

שימורי טונה

100 גרם מוצרלה מגורדת

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערה.

2 מוסיפים לקערה קוטג', ביצים, מוצרלה, מלח ופלפל ומערבבים.

3 מרפדים תבנית בנייר אפייה.

פשטידת פסטה וטונה. ככה זה נראה מבפנים (צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב)
פשטידת פסטה וטונה. ככה זה נראה מבפנים|צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

4 מניחים צ'אנקים של טונה על התבנית, שופכים מעליהם חצי מכמות הפסטה, מפזרים שוב את כל יתר הצ'אנקים של הטונה, ומכסים בשכבה אחרונה של כל הפסטה שנותרה.

5 מכניסים לתנור ואופים כחצי שעה, עד שהפשטידה מתחילה להזהיב מלמעלה.

בקרו בבלוג של שרית - Misspetel

פשטידת פסטה וטונה בתוך התבנית (צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב)
פשטידת פסטה וטונה בתוך התבנית|צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב