חביתה מגולגלת עם ירקות
אפילו בבתים שבהם השילוש חביתה-גבינה-ירקות עובד כל כך טוב, צריך לפעמים למצוא דרך להגיש אותו קצת אחרת. קבלו את ארוחת הערב הכי מזינה שיש - בגרסת הרולדה
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
הילדים שלי מאוד אוהבים ביצים, בכל צורה. כשהזאטוטה הייתה בת שנתיים יצאנו לנופש בבית מלון, וכל מה שהיא אכלה במשך שלושה ימים, בכל ארוחת בוקר, היה ארבע ביצים קשות. בלי שום תוספת.
כשאין כוח לשבור את הראש מה אוכלים בערב - אוכלים ביצים, גבינות וסלט. כשבא לי לפנק אותה בארוחת בוקר לגן - אני שולחת בכריך חביתה, גבינה וירקות. אצלנו השילוב הזה תמיד הולך. הפעם קבלו אותו בצורת הגשה קצת אחרת, שמכניסה קצת צבע ועוד קצת אסתטיקה לארוחת הערב.
מרכיבים (3 מנות):
3 ביצים
גבינת שמנת (אפשר 5%)
מלפפון
עלי בייבי או חסה
גזר
עגבנייה או גמבה
אבוקדו
מעט שמן (לשימון המחבת)
אופן ההכנה:
1 מניחים מחבת על אש בינונית ומשמנים.
2 מכינים חביתה: טורפים את הביצים ושופכים למחבת. מטגנים משני הצדדים.
3 חותכים את הירקות לרצועות דקות.
4 ממתינים שהחביתה תתקרר מעט, ומורחים אותה בגבינה.
5 מסדרים את הירקות על הגבינה ומגלגלים לגלילה הדוקה.
6 עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכ-20 דקות.
7 מוציאים מהמקרר, פותחים את עטיפת הניילון ופורסים לפרוסות בעובי כ-2 ס"מ.
בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל
>> בשבוע שעבר הכנו אנשים ממרשמלו
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!