אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

פנקייק שיש שוקו-וניל

מחבתות הפנקייק שוב עובדות שעות נוספות, וזו העת המושלמת למצוא לפינוק הבוקר האולטימטיבי שדרוג חדש ומגניב: מהיום אנחנו לא יורדים מהסטנדרט של פנקייק שיש! חצי וניל, חצי שוקולד, וביחד שמחה אחת ענקית

שרית נובק - מיס פטל | אוכל טוב | פורסם 06/07/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 175 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לכ-12 יחידות:

כוס וחצי קמח לבן

כפית אבקת אפייה

קורט מלח

2 כפות סוכר

כוס חלב

2 כפות שמן

2 ביצים

חצי כפית תמצית וניל 

כף קקאו

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר.

2 מוסיפים חלב, שמן, ביצים ותמצית וניל וטורפים היטב עד שאין גושים.

פנקייק שיש עם סירופ שוקולד (צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב)
מוכנים לזלילה|צילום: שרית נובק - מיס פטל, אוכל טוב

בקרו בבלוג של שרית - Misspetel

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

3 מחלקים את התערובת ל-2, ומוסיפים קקאו למחצית ממנה.

4 מחממים מחבת משומנת מעט, שופכים למרכז המחבת כף מהתערובת הבהירה ומעליה שופכים כף מהתערובת הכהה. משיישים את הבלילות בעזרת קיסם בתנועות סיבוביות.

5 מטגנים על אש בינונית כדקה מכל צד.