אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

לביבות קינואה וגבינה

אנחנו יודעים, הצירוף "לביבות קינואה" לא בדיוק גורם לכם להתחיל להזיל ריר, אבל שימו לב - סיכוי רציני שבדיוק המתכון הזה, עם כל עשבי התיבול והגבינה המלוחה, יגרום לכם סוף סוף להתאהב במזון העל הזה

שרית נובק | mako אוכל | פורסם 12/11/19 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 48 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

שלושת רבעי כוס קינואה לא מבושלת (או 2 כוסות אחרי בישול)

3 ביצים

100 גרם גבינה בולגרית

צרור פטרוזיליה, כוסברה ונענע (או תערובת אחרת של עשבי תיבול, לפי מה שאוהבים)

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הקינואה כמו שמבשלים פסטה: מרתיחים הרבה מים בסיר, מוסיפים את הקינואה, מבשלים כ-10 דקות עד שהיא מוכנה ומסננים היטב.

2 קוצצים עשבי תיבול, מפוררים את הגבינה ומערבבים יחד את כל החומרים.

חביתיות קינואה בהכנה (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
מערבבים את כל החומרים ביחד|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

>> בקרו בבלוג של שרית - Misspetel

3 מניחים מחבת על אש בינונית ומשמנים אותה קלות. יוצרים לביבות ומניחים במחבת. מנמיכים את הלהבה ומטגנים על אש קטנטנה כ-10 דקות מכל צד.