צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
שייק פירות בשני צבעים
נכון שבשייק פירות מערבבים את הכל ביחד? אז תראו איזה יופי זה כשלא מערבבים: צבעוני, מדליק ובעיקר טעים. הילדים מצאו עניין חדש בחיים (סגול למטה כתום למעלה או להפך) ואנחנו יושבים עם שייק במרפסת. כמו שצריך
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 11/10/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
אז הגדול כבר בכיתה ב' (מתי בדיוק זה קרה?) והוא כל הזמן רעב. משום מה הייתי בטוחה שהשלב הזה מגיע בגיל הרבה יותר מאוחר. כל היום הוא עומד מול המקרר, פותח ארונות, מחטט, מחפש. כאילו לא סיים לאכול רק לפני 10 דקות. אני מציעה לו ירק. לא בא לו. מציעה לו פרי. משעמם לו. לא נכנעת. מוציאה בלנדר וביחד אנחנו רוקחים שייק אקזוטי, מקשטים ויוצאים לנשנש במרפסת.
מרכיבים (2 מנות):
1 מנגו גדול
כוס יוגורט
קרח
1 בננה
חצי כוס פירות יער (אוכמניות או פטל, אפשר גם תותים, קפואים או טריים)
אופן ההכנה:
1 מקלפים מנגו וחותכים לקוביות.
2 מכניסים לבלנדר מנגו, חצי כוס יוגורט ושתי קוביות קרח ומרסקים (אם צריך מוסיפים קצת מים) מוזגים לכוסות.
3 מכניסים לבלנדר בננה, פירות יער, חצי כוס יוגורט, וקצת קרח. מרסקים ומוזגים מעל למנגו.
4 מקשטים בפרוסות בננה ומגישים.
בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל