פיצה אישית על בצק עלים
בלי בצק שמרים, כמעט בלי עבודה - אבל עם הרבה הרבה סטייל. קבלו את הפיצה הכי שווה, שצריך להשקיע בה הכי מעט. 30 דקות זוז
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
נכון, הרבה יותר כלכלי להכין את הפיצות האלה בצורת מרובע - ככה לא נשארים שוליים לא ממומשים של בצק. אנחנו לא עמדנו בפיתוי של לעשות את זה עגול, אתם כמובן מוזמנים ללכת על איזו אפשרות שנראית לכם יותר.
מרכיבים (6 מנות):
400 גרם בצק עלים מרודד
רסק עגבניות או קטשופ
2 עגבניות קטנות, פרוסות דק
כמה ענפי תימין
2 שיני שום, פרוסות דק מאוד (לא חובה)
150 גרם גבינה צהובה מגוררת, או כדורי מוצרלה פרוסים
אופן ההכנה:
1 מפשירים את הבצק לילה במקרר.
2 משטחים את הבצק על נייר אפייה, וקורצים עיגולים בעזרת כוס (אין צורך לרדד את הבצק, הוא מגיע מרודד). מעבירים בזהירות לתבנית (על נייר האפייה).
3 מורחים על כל עיגול בצק מעט רסק עגבניות (למבוגרים) או קטשופ (לילדים). משאירים את השוליים נקיים.
4 מפזרים פרוסות מוצרלה או גבינה צהובה מגוררת (ממש מעט), מסדרים פרוסות עגבנייה ומעט שום (לילדים אפשר לוותר).
5 מפזרים עלי תימין אם רוצים, ואופים ב-180 רבע שעה או יותר - עד שבצק זהוב והגבינה מבעבעת.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!