אוכל
צילום׃ istockphoto

פיצה אישית על בצק עלים

בלי בצק שמרים, כמעט בלי עבודה - אבל עם הרבה הרבה סטייל. קבלו את הפיצה הכי שווה, שצריך להשקיע בה הכי מעט. 30 דקות זוז

| mako אוכל | פורסם 25/07/13 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 92 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

נכון, הרבה יותר כלכלי להכין את הפיצות האלה בצורת מרובע - ככה לא נשארים שוליים לא ממומשים של בצק. אנחנו לא עמדנו בפיתוי של לעשות את זה עגול, אתם כמובן מוזמנים ללכת על איזו אפשרות שנראית לכם יותר.

מרכיבים (6 מנות):

400 גרם בצק עלים מרודד

רסק עגבניות או קטשופ

2 עגבניות קטנות, פרוסות דק

כמה ענפי תימין

2 שיני שום, פרוסות דק מאוד (לא חובה)

150 גרם גבינה צהובה מגוררת, או כדורי מוצרלה פרוסים

אופן ההכנה:

1 מפשירים את הבצק לילה במקרר.

2 משטחים את הבצק על נייר אפייה, וקורצים עיגולים בעזרת כוס (אין צורך לרדד את הבצק, הוא מגיע מרודד). מעבירים בזהירות לתבנית (על נייר האפייה).

3 מורחים על כל עיגול בצק מעט רסק עגבניות (למבוגרים) או קטשופ (לילדים). משאירים את השוליים נקיים.

4 מפזרים פרוסות מוצרלה או גבינה צהובה מגוררת (ממש מעט), מסדרים פרוסות עגבנייה ומעט שום (לילדים אפשר לוותר).

5 מפזרים עלי תימין אם רוצים, ואופים ב-180 רבע שעה או יותר - עד שבצק זהוב והגבינה מבעבעת.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

למתחם השלם של קטשופ פיצה