אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

פרנץ' טוסט בננה

מסתבר שאפילו פרנץ' טוסט אפשר לשדרג: קבלו גרסה עם סירופ מייפל, פרוסות בננה ואגוזים קצוצים, שתעזור לכם לעבור עוד בוקר בדרך הבלתי נגמרת ל"אחרי החגים"

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 27/09/15 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 22 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מחכה! מחכה בקוצר רוח לסוף החגים! מחכה בקוצר רוח לשגרה ארוכה! כבר מדמיינת איך יראה הבוקר שאחרי. רק אני עם עצמי. עד אז יש עוד את סוכות לעבור, ואז את שמחת תורה. לא פשוט בכלל. מתפללת שמזג האוויר יאפשר לנו להתאוורר קצת בחוץ בימי החופש הלא-נגמרים. בינתיים, קבלו עוד אופציה לגיוון ארוחת הבוקר - והפעם מפנקת במיוחד.

מרכיבים (3 מנות):

3 פרוסות חלה

ביצה

כף חלב

רבע כפית תמצית וניל

מעט שמן לטיגון

סירופ מייפל

בננה

אגוזים קצוצים

אופן ההכנה:

1 מערבבים בצלחת שטוחה ביצה, חלב ותמצית וניל.

2 מחממים מעט שמן במחבת.

3 טובלים את פרוסות החלה בביצה הטרופה משני הצדדים, ומניחים במחבת. מטגנים 3-4 דקות מכל צד, עד שמשחים מעט. מוציאים ומניחים על צלחת.

4 מורחים את הפרוסות בסירופ מייפל, פורסים את הבננה ומסדרים על הפרוסות. זורים מעל אגוזים קצוצים ומגישים.

* אפשר להחליף את סירופ המייפל בסילאן/דבש/ריבת חלב/נוטלה או מה שאוהבים.

בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל

>> בפעם שעברה הכנו סלט טונה בכוסות

>> עוד המון מתכונים שמתאימים לילדים