צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
רעיון מתוק: בייגלה בשוקולד
פורים מתקרב בצעדי ענק ואתם מחפשים חטיף מקורי לשלב במשלוח המנות? כמה פשוט ככה מקסים - 3 שכבות קטנטנות של בייגלה, שוקולד ועדשי שוקולד, שלוקח כלום זמן להכין ועושים רושם מכאן ועד אדר ב'
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 02/03/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
בייגלה רשתות או כעכים
מטבעות שוקולד
סוכריות עדשים
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
2 מניחים את הבייגלה בתבנית אפייה. מניחים במרכז כל בייגלה מטבע שוקולד.
3 מכניסים את התבנית לתנור לדקה. מוציאים (בשלב זה השוקולד התרכך) ולוחצים במרכז של מטבע שוקולד סוכריית עדשים.
4 מניחים לצינון והתקשות מחדש של השוקולד.
>> בשבוע שעבר הכנו שבלולי גבינה ותרד
* בקרו בבלוג של שרית - MISSPETEL