אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

רעיון מתוק: בייגלה בשוקולד

פורים מתקרב בצעדי ענק ואתם מחפשים חטיף מקורי לשלב במשלוח המנות? כמה פשוט ככה מקסים - 3 שכבות קטנטנות של בייגלה, שוקולד ועדשי שוקולד, שלוקח כלום זמן להכין ועושים רושם מכאן ועד אדר ב'

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 02/03/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 129 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

בייגלה רשתות או כעכים

מטבעות שוקולד

סוכריות עדשים

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור לחום של 160 מעלות.

2 מניחים את הבייגלה בתבנית אפייה. מניחים במרכז כל בייגלה מטבע שוקולד.

3 מכניסים את התבנית לתנור לדקה. מוציאים (בשלב זה השוקולד התרכך) ולוחצים במרכז של מטבע שוקולד סוכריית עדשים. 

4 מניחים לצינון והתקשות מחדש של השוקולד.

בייגלה בשוקולד - ארוז (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
מקסים גם באריזה|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
>> בשבוע שעבר הכנו שבלולי גבינה ותרד

* בקרו בבלוג של שרית - MISSPETEL