אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

מאפינס שוקולית עם הפתעה

רוצים לפנק את הילדים במשהו מתוק לארוחת העשר? הטמינו להם בתיק מאפין שוקולדי קטנטן וטעים, עם תוספת קטנה ובריאה של פטל

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 15/12/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 149 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (50 מנות):

כוס שמן

3 ביצים

2 מכלים יוגורט 4%

200 גרם סוכר (כוס)

כפית תמצית וניל

100 גרם שוקולית לאפייה (כוס פחות 2 כפות)

200 גרם קמח תופח (כוס וחצי)

פטל טרי או קפוא (כ-50 יחידות)

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-175 מעלות.

2 מערבבים היטב בקערה שמן, ביצים, יוגורט, סוכר ותמצית וניל.

3 מוסיפים שוקולית וקמח ומערבבים עד לאיחוד.

4 מרפדים תבנית של מיני מאפינס במנז'טים.

5 ממלאים את המנז'טים בתערובת עד ל-3/4 מגובהם. מניחים בכל אחד פטל ולוחצים אותו מעט פנימה.

6 מכניסים לתנור ואופים 15-20 דקות.

בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל

>> בשבוע שעבר הכנו דונאטס שוקולד אפויות

>> כל המתכונים לחנוכה