אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

עוגת ביסקוויטים בשני צבעים

תראו לנו את האחד שלא אוהב עוגת ביסקוויטים. יש מישהו? אז יופי, קבלו שדרוג שיהפוך את מלכת הקונצנזוס, חוצת המגזרים והגילאים, למלכת יופי בשחור-לבן. כמה עבודה זה מוסיף למתכון המקורי? דקה וחצי

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 13/10/15 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 220 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתבנית בגודל 20 על 20 ס"מ:

2.5 כוסות חלב

200 גרם ביסקוויטים בטעם שוקולד (עדיף מריר)

2 מכלים של שמנת להקצפה

2 חפיסות פודינג וניל

חצי כוס שוקולית לאפייה

לציפוי:

חצי כוס שמנת להקצפה

150 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

1 שופכים חצי כוס מהחלב לקערית. טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים בצפיפות בתבנית.

2 מקציפים במיקסר את השמנת, החלב והפודינג לקרם יציב.

3 מחלקים את הקרם לשניים, ולאחד החצאים מוסיפים שוקולית. מערבבים היטב לאחידות.

4 שופכים את הקרם הלבן על הביסקוויטים בתבנית ומיישרים. מניחים מעל הקרם עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב. שופכים מעל את קרם השוקולד ומיישרים. מסדרים מעל לקרם עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב.

5 לציפוי: מחממים חצי כוס שמנת בסיר קטן עד לסף רתיחה. מורידים מהאש ומערבבים פנימה את השוקולד עד שהוא נמס. שופכים מעל העוגה ומכניסים לקירור לשעתיים לפחות.

בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל

>> בפעם שעברה הכנו פבלובה שוקולד, גם יפה גם טעימה

>> והנה סלט פסטה חם-קר עם ירקות טריים וצלויים