אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל

כדורי שוקולד קפואים

טעמתם פעם כדורי שוקולד שגרמו לכם להרגיש שאתם אוכלים טראפלס? גם אנחנו לא, עד שניסינו את אלה. דחוסים יותר, נימוחים יותר, טעימים יותר - כיבוד יום ההולדת המושלם

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 20/10/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 89 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (30 מנות):

300 גרם פתי בר בטעם שוקולד מריר, טחונים לאבקה

100 גרם חמאה

רבע כוס שמנת מתוקה

רבע כוס סוכר

חצי כוס שוקולית לאפייה

2 כפות ליקר או ברנדי (לא חייבים)

לקישוט:

סוכריות מזרה צבעוניות

אופן ההכנה:

1 שמים את פירורי ביסקוויטים בקערה.

2 ממיסים בסיר קטן על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב, חמאה, שמנת, סוכר, שוקולית לאפייה וליקר.

3 כשהכל נמס שופכים את התערובת על הביסקוויטים ומערבבים עד לאיחוד.

4 כשמתקרר קצת יוצרים בידיים כדורים קטנטנים. מגלגלים בסוכריות צבעוניות ומכניסים למקפיא להתקשות.

בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל

>> בפעם שעברה הכנו עוגת ביסקוויטים בשני צבעים ובקלי קלות
>> וגם: עוגיות שבלולים קינמון שכיף להכין עם הילדים