אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

בייגלה בשוקולד

מי שיכול לעמוד בשילוב של מתוק ומלוח (במבה וקולה, חמאת בוטנים וריבה, בראוניז ומלח גס) - שיקום מיד ויודה שהוא שקרן. כל השאר מוזמנים לתקתק את הממתק המקסים הזה, שדורש רק שלושה וחצי מרכיבים

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 25/08/15 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 64 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילת בייגלה שמיניות גדול (בערך 400 גרם)

300 גרם שוקולד לבן

1/3 כוס שוקולית לאפייה

סוכריות מזרה

אופן ההכנה:

1 ממיסים את השוקולד הלבן במיקרו בפולסים של 10 שניות (זהירות, שוקולד לבן נשרף אפילו יותר בקלות משוקולד מריר).

2 כשהשוקולד נמס מוסיפים את השוקולית לאפייה ומערבבים היטב.

3 טובלים את הבייגלה בשוקולד, מנערים עודפים ומניחים על תבנית.

4 זורים מעל סוכריות וממתינים להתקשות מחדש של השוקולד (בימים חמים במיוחד אפשר להכניס ל-10 דקות למקרר).

לבלוג של שרית - מיס פטל

>> בשבוע שעבר הכנו עוגיות שוקולד עם מרשמלו

>> והנה פאי תפוחים קלאסי ומושלם