צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
בייגלה בשוקולד
מי שיכול לעמוד בשילוב של מתוק ומלוח (במבה וקולה, חמאת בוטנים וריבה, בראוניז ומלח גס) - שיקום מיד ויודה שהוא שקרן. כל השאר מוזמנים לתקתק את הממתק המקסים הזה, שדורש רק שלושה וחצי מרכיבים
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 25/08/15
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
חבילת בייגלה שמיניות גדול (בערך 400 גרם)
300 גרם שוקולד לבן
1/3 כוס שוקולית לאפייה
סוכריות מזרה
אופן ההכנה:
1 ממיסים את השוקולד הלבן במיקרו בפולסים של 10 שניות (זהירות, שוקולד לבן נשרף אפילו יותר בקלות משוקולד מריר).
2 כשהשוקולד נמס מוסיפים את השוקולית לאפייה ומערבבים היטב.
3 טובלים את הבייגלה בשוקולד, מנערים עודפים ומניחים על תבנית.
4 זורים מעל סוכריות וממתינים להתקשות מחדש של השוקולד (בימים חמים במיוחד אפשר להכניס ל-10 דקות למקרר).
לבלוג של שרית - מיס פטל