צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
מאפינס שוקו עם שוקולד צ'יפס לבן
חצי שעה, זה הזמן שהקדשנו למאפינס שוקולד קליליים ומתוקים, עם ריוויון, תמצית וניל והשדרוג הכי חגיגי בסביבה: שוקולד צ'יפס לבנים שפשוט הופכים כל קינוח למשהו שבא לנו לצלם ולהעלות לאינסטגרם
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 11/08/15
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (20 מנות):
כוס שמן
3 ביצים
3/4 כוס ריויון
200 גרם סוכר
כפית תמצית וניל
3/4 כוס שוקולית לאפייה
250 גרם קמח תופח
חצי כוס שוקולד צ'יפס לבן
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-175 מעלות.
2 מערבבים היטב בקערה שמן, ביצים, ריוויון, סוכר ותמצית וניל.
3 מוסיפים שוקולית וקמח ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים בקצרה.
4 מרפדים תבנית של מיני מאפינס במנז'טים.
5 ממלאים את המנז'טים בתערובת עד ל-3/4 מגובהם. אפשר לפזר מלמעלה עוד קצת שוקולד צ'יפס, לקישוט.
6 מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות.
בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל