אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

מאפינס שוקו עם שוקולד צ'יפס לבן

חצי שעה, זה הזמן שהקדשנו למאפינס שוקולד קליליים ומתוקים, עם ריוויון, תמצית וניל והשדרוג הכי חגיגי בסביבה: שוקולד צ'יפס לבנים שפשוט הופכים כל קינוח למשהו שבא לנו לצלם ולהעלות לאינסטגרם

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 11/08/15 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 74 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

כוס שמן

3 ביצים

3/4 כוס ריויון

200 גרם סוכר

כפית תמצית וניל

3/4 כוס שוקולית לאפייה

250 גרם קמח תופח

חצי כוס שוקולד צ'יפס לבן

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-175 מעלות.

2 מערבבים היטב בקערה שמן, ביצים, ריוויון, סוכר ותמצית וניל.

3 מוסיפים שוקולית וקמח ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים בקצרה.

4 מרפדים תבנית של מיני מאפינס במנז'טים.

5 ממלאים את המנז'טים בתערובת עד ל-3/4 מגובהם. אפשר לפזר מלמעלה עוד קצת שוקולד צ'יפס, לקישוט.

6 מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות.

בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל

>> בפעם שעברה הכנו עוגיות על המקל. הכי חמוד שיש
>> והילדים שלכם יכולים לנשנש בכיף גם גבינה, תתפלאו