עוגיות סנדוויץ'
עוגיות סנדוויץ' זה כיף, אבל הבעיה היא שבאלו הקנויות - הקרם הוא בדרך כלל אכזבה. במתכון הזה, לעומת זאת, צריך להתאפק ולא לחסל את כולו לפני שמרכיבים את העוגיות. אנחנו צריכים להגיד עוד משהו או שכבר התחלתם?
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 כוסות קמח
3/4 כוס שוקולית לאפייה
כפית אבקת אפייה
כפית סודה לשתייה
חצי כפית מלח
100 גרם חמאה רכה
3/4 כוס סוכר לבן
רבע כוס סוכר חום
ביצה
חצי כוס רוויון
כפית תמצית וניל
למילוי:
מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
כוס חלב
חפיסת אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים קמח, שוקולית לאפייה, אבקת אפייה, סודה ומלח בקערה.
3 במיקסר עם וו לישה מקרימים יחד את החמאה והסוכרים 2-3 דקות, עד שמתקבלת תערובת אוורירית ובהירה. מוסיפים ביצה ומערבבים עד להטמעה מלאה. מוסיפים רוויון ותמצית וניל ומערבבים היטב.
4 מאחדים עם תערובת היבשים ומערבבים בקצרה רק עד לאיחוד.
5 בעזרת כף מניחים תלוליות מהבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-12 דקות ומצננים.
6 מכינים את המילוי: מקציפים שמנת, חלב ואינסטנט פודינג במיקסר על מהירות גבוהה כ-3 דקות, עד שמתקבל קרם יציב.
7 מדביקים כל שתי עוגיות עם הקרם. שומרים במקרר.
בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל.