אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

עוגיות סנדוויץ'

עוגיות סנדוויץ' זה כיף, אבל הבעיה היא שבאלו הקנויות - הקרם הוא בדרך כלל אכזבה. במתכון הזה, לעומת זאת, צריך להתאפק ולא לחסל את כולו לפני שמרכיבים את העוגיות. אנחנו צריכים להגיד עוד משהו או שכבר התחלתם?

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 04/08/15 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 103 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כוסות קמח

3/4 כוס שוקולית לאפייה 

כפית אבקת אפייה

כפית סודה לשתייה

חצי כפית מלח

100 גרם חמאה רכה

3/4 כוס סוכר לבן

רבע כוס סוכר חום

ביצה

חצי כוס רוויון

כפית תמצית וניל

למילוי:

מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה

כוס חלב

חפיסת אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מערבבים קמח, שוקולית לאפייה, אבקת אפייה, סודה ומלח בקערה.

3 במיקסר עם וו לישה מקרימים יחד את החמאה והסוכרים 2-3 דקות, עד שמתקבלת תערובת אוורירית ובהירה. מוסיפים ביצה ומערבבים עד להטמעה מלאה. מוסיפים רוויון ותמצית וניל ומערבבים היטב.

4 מאחדים עם תערובת היבשים ומערבבים בקצרה רק עד לאיחוד.

5 בעזרת כף מניחים תלוליות מהבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-12 דקות ומצננים. 

6 מכינים את המילוי: מקציפים שמנת, חלב ואינסטנט פודינג במיקסר על מהירות גבוהה כ-3 דקות, עד שמתקבל קרם יציב.

7 מדביקים כל שתי עוגיות עם הקרם. שומרים במקרר.

בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל.

>> בשבוע שעבר הכנו עוגיות שוקולד צ'יפס בשני צבעים, ומאז כבר הכנו אותן עוד פעמיים
>> מחפשים לשתות קפה עם ספר (בישול) טוב? יש מקום חדש בשוק לוינסקי, בול בשבילכם