אם יש ירק שלא היינו יכולים לדמיין את החיים שלנו בלעדיו - זה לגמרי תפוח האדמה. בכל הצורות, מכל הסוגים ומכל הצבעים - הוא מצוין כתוספת משביעה לארוחה או כנשנוש לצד מטבלים, רטבים ואלכוהול כמובן. אם הזמנתם אורחים אליכם הביתה ואתם רוצים להשאיר להם טעם של עוד - תפוחי אדמה בממרח מיונז ועשבי תיבול הם הפתרון המושלם. רק אל תתפלאו אם הם לא ירצו ללכת - ותוודאו שיש לכם במקרר ממרח היינץ.

רמת קושי: קל
זמן הכנה: חצי שעה
זמן עבודה: 10 דקות

מצרכים:

300 גרם בייבי תפוחי אדמה, חצויים
רבע בצל סגול פרוס דק
¼ כוס בצל ירוק קצוץ
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כפות חרדל
2 כפות שמן זית
¼ כוס ממרח היינץ
מלח ופלפל שחור

בייבי תפוחי אדמה בתנור ברוטב מיונז עשבי תיבול (צילום: מיס פטל)
צילום: מיס פטל

השתתפתם כבר באתגר ההיינץ? העלו תמונה ואולי תזכו בארוחה שווה>

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים בסיר מים עם מעט מלח. מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם מוכנים אבל לא רכים מדי.
  2. בינתיים מערבבים ביחד את כל יתר המצרכים: בצל סגול קצוץ, בצל ירוק, פטרוזיליה, חרדל, שמן זית, ממרח היינץ, מל ופלפל שחור.
  3. כשתפוחי האדמה מוכנים מסננים אותם מהמים ומייבשים היטב, מעבירים לקערה ומערבבים עם הרוטב.
בייבי תפוחי אדמה בתנור ברוטב מיונז עשבי תיבול (צילום: מיס פטל)
צילום: מיס פטל