אם יש ירק שלא היינו יכולים לדמיין את החיים שלנו בלעדיו - זה לגמרי תפוח האדמה. בכל הצורות, מכל הסוגים ומכל הצבעים - הוא מצוין כתוספת משביעה לארוחה או כנשנוש לצד מטבלים, רטבים ואלכוהול כמובן. אם הזמנתם אורחים אליכם הביתה ואתם רוצים להשאיר להם טעם של עוד - תפוחי אדמה בממרח מיונז ועשבי תיבול הם הפתרון המושלם. רק אל תתפלאו אם הם לא ירצו ללכת - ותוודאו שיש לכם במקרר ממרח היינץ.
רמת קושי: קל
זמן הכנה: חצי שעה
זמן עבודה: 10 דקות
מצרכים:
300 גרם בייבי תפוחי אדמה, חצויים
רבע בצל סגול פרוס דק
¼ כוס בצל ירוק קצוץ
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כפות חרדל
2 כפות שמן זית
¼ כוס ממרח היינץ
מלח ופלפל שחור
השתתפתם כבר באתגר ההיינץ? העלו תמונה ואולי תזכו בארוחה שווה>
אופן ההכנה:
- מרתיחים בסיר מים עם מעט מלח. מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם מוכנים אבל לא רכים מדי.
- בינתיים מערבבים ביחד את כל יתר המצרכים: בצל סגול קצוץ, בצל ירוק, פטרוזיליה, חרדל, שמן זית, ממרח היינץ, מל ופלפל שחור.
- כשתפוחי האדמה מוכנים מסננים אותם מהמים ומייבשים היטב, מעבירים לקערה ומערבבים עם הרוטב.