אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, קפה נולה

עוגיות שוקולד צ'יפס קלאסיות ענקיות

עוגיות עצומות עם שוקולד צ'יפס, להחזיק בשתי ידיים ולהתענג על כל ביס

| קפה נולה | פורסם 22/11/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 322 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (18 מנות):

1/4 2 כוסות קמח

1 כפית אבקת סודה לשתייה

1 כפית מלח

1 כוס חמאה רכה (220 גרם)

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס סוכר חום דחוס

1 כפית תמצית וניל אמיתי

2 ביצים

2 כוסות שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-160 מעלות.

2 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת הסודה לשתייה והמלח.

3 מערבבים בקערה נפרדת את החמאה, שני סוגי הסוכר ותמצית הוניל לקבלת תערובת חלקה ואחידה.

4 מוסיפים לתערובת ביצה אחת בכל פעם ומערבבים היטב בכל פעם עד להטמעה.

5 מקפלים את התערובת לתוך קערת הקמח. מוסיפים את חתיכות השוקולד צ'יפס.

6 יוצרים עוגיות בעזרת כף "סקופ" של גלידה או קורצים בעזרת כוס מדידה מעוגלת של 1/4 כוס.

7 אופים למשך 8-10 דקות (בודקים אחרי 8 דקות שהעוגיות לא נשרפות או מתייבשות).

8 ממתינים 2 דקות לאחר האפייה ולאחר מכן מעבירים את העוגיות לרשת לצינון מוחלט.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!