אוכל
צילום׃ אסתי רותם, mako אוכל

עוגיות שוקולד

מתכון לעוגיות הכי קלאסיות שיש: רכות, טעימות, עם שוקולד בשני צבעים והכי חשוב - לא מכילות חמאה או שמן. לא תאמינו כמה קל להכין אותן

אסתי רותם | mako אוכל | פורסם 31/01/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.6 253 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (36 מנות):

3/4 כוס קמח

1/2 כוס קקאו

1/4 כוס קורנפלור

1/4 1 כוסות סוכר

1/2 כפית מלח

3 ביצים

100 גרם שוקולד מריר

50 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה:

1 מנפים יחד קמח, קקאו וקורנפלור. מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים.

2 טורפים ביצים ומוסיפים לתערובת היבשה. מערבבים היטב.

3 קוצצים את שני סוגי השוקולד, מוסיפים לבלילה ומערבבים היטב.

4 בעזרת שתי כפיות מניחים תלוליות קטנות מן הבלילה על גבי נייר אפייה משומן, ברווחים גדולים. העוגיות מתפשטות ומשתטחות באפייה.

5 אופים בחום של 180 מעלות, עשר דקות. מניחים לעוגיות להתקרר לחלוטין לפני שמפרידים אותן מהנייר. שומרים בכלי אטום.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות