אוכל
צילום׃ אסתי רותם, mako אוכל

מעדן שוקולד וקצפת

בכלום עבודה, יש לכם מעדן שוקולד ביתי, עם כיפת קצפת מתוקה מעל. כיף, טעים וללא חומרים משמרים. תביאו את הילדים ותתחילו לעבוד

אסתי רותם | mako אוכל | פורסם 10/01/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 241 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים (6 מנות):

2 כוסות חלב

120 גרם שוקולד חלב

1 כף קקאו

1 כף סוכר

1 אינסטנט פודינג וניל

150 מ"ל (שני שליש מכל) שמנת מתוקה

1 כף אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1 מחממים בסיר קטן חלב, שוקולד, קקאו וסוכר ומערבבים עד שהשוקולד נמס. מניחים לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר.

2 מוסיפים אינסטנט פודינג ומערבבים עד שאין גושים. כדאי להשתמש במעבד מזון או בלנדר.

3 מוזגים את התערובת לכוסות. מעבירים למקרר לשעתיים.

4 מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יציבה. מוציאים את כוסות המעדן מהמקרר ומוסיפים קצת לכל מנה.