צילום׃ אסתי רותם, mako אוכל
דייסת קוואקר עם שוקולד
הדייסה שתנפץ לכם ולילדים שלכם את הסטיגמות: שוקולדית, מתוקה, תפוזית וטעימה בטירוף
אסתי רותם | mako אוכל
| פורסם 19/12/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
1 כוס מים
1 כוס מיץ תפוזים
1/2 כפית גרידת תפוז
2 כפות סוכר
1 כוס קוואקר
1/2 כפית תמצית וניל
קמצוץ מלח
40 גרם שוקולד חלב
40 גרם שוקולד מריר
1 כף ליקר תפוזים (לא חובה)
אופן ההכנה:
1 מרתיחים בסיר קטן מים, מיץ, גרידת תפוז וסוכר.
2 מוסיפים קוואקר, וניל ומלח. מערבבים ומבשלים ברתיחה ותוך כדי ערבוב כ-3 דקות, עד שהדייסה מסמיכה.
3 שוברים את השוקולד לקוביות וטומנים אותן בתוך הדייסה. ממתינים דקה ומערבבים היטב. אם הדייסה לא מיועדת לילדים – מוסיפים ליקר תפוזים ומערבבים. מגישים מיד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות.