אוכל
צילום׃ אסתי רותם, mako אוכל

דייסת קוואקר עם שוקולד

הדייסה שתנפץ לכם ולילדים שלכם את הסטיגמות: שוקולדית, מתוקה, תפוזית וטעימה בטירוף

אסתי רותם | mako אוכל | פורסם 19/12/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 67 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 כוס מים

1 כוס מיץ תפוזים

1/2 כפית גרידת תפוז

2 כפות סוכר

1 כוס קוואקר

1/2 כפית תמצית וניל

קמצוץ מלח

40 גרם שוקולד חלב

40 גרם שוקולד מריר

1 כף ליקר תפוזים (לא חובה)

אופן ההכנה:

1 מרתיחים בסיר קטן מים, מיץ, גרידת תפוז וסוכר.

2 מוסיפים קוואקר, וניל ומלח. מערבבים ומבשלים ברתיחה ותוך כדי ערבוב כ-3 דקות, עד שהדייסה מסמיכה.

3 שוברים את השוקולד לקוביות וטומנים אותן בתוך הדייסה. ממתינים דקה ומערבבים היטב. אם הדייסה לא מיועדת לילדים – מוסיפים ליקר תפוזים ומערבבים. מגישים מיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות.