אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

תבשיל פרגיות מהיר

נכון, צריך לתת לפרגיות ליהנות מהמרינדה שלהם איזה שעה-שעתיים - אבל לא נהרוג אתכם אם תזרזו קצת תהליכים. שרו? יופי, עכשיו אתם ממש דקה וחצי ממנה מוכנה

ענת לבל | mako אוכל | פורסם 19/10/16 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 171 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

600 גרם פרגיות

מעט שמן

למשרה:

רבע כוס דבש

כף סרירצ'ה (אוהבי החריף יכולים להכפיל את הכמות)

כף רוטב סויה

אופן ההכנה:

1 מערבבים היטב בקערה את חומרי המשרה.

2 מוסיפים את הפרגיות לקערה ודואגים שכל הנתחים יצופו במשרה. מכסים ומעבירים למקרר לשעה-שעתיים.

3 מחממים מחבת פסים עם מעט שמן.

4 צולים את הפרגיות משני הצדדים עד שהבשר משנה את צבעו ללבן (חותכים באמצע הפרגית ובודקים).

5 פורסים את הפרגיות ומגישים עם אורז או ירקות בתנור.

>> בפעם שעברה הכנו תבשיל עוף ואפונה בסיר אחד

 

>> על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף?

>> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך"