אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

קוביות עוף בטמפורה עם מטבל מיונז וסרירצ'ה

מחפשים נשנוש ראוי ליד הבירה? רוצים לפנק את האורחים שלכם עם ארוחת ערב קלילה וקצת אחרת? אין בעיה: המתכון הבא תמיד יבוא טוב, כי אנחנו לא מכירים מישהו שיסרב לקוביות עוף לוהטות ומטוגנות. בטח לא אתם

ענת לבל | mako אוכל | פורסם 21/09/16 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 76 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

חצי קילו חזה עוף, חתוך לקוביות בגודל ס"מ וחצי

1 כוס קמח תופח

כוס ורבע מי קרח או מים קרים מאוד

חצי כפית מלח

1 ביצה

שמן לטיגון

למטבל:

2 כפות גדושות של מיונז

1 כפית (או יותר, לפי הטעם) רוטב סרירצ'ה 

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את הקמח, המים, המלח והביצה עד לקבלת בלילה אחידה.

2 טובלים את קוביות העוף בבלילה.

3 בסיר עמוק מחממים שמן לטיגון, ומטגנים את קוביות העוף כ-3-4 דקות עד לההזבה מלאה (הקוביות מוכנות ברגע שהצד החיצוני שלהן זהוב והבשר בפנים לבן).

4 מעבירים את הקוביות המטוגנות לצלחת עם נייר סופג וממשיכים לטגן עד סיום הכמות הרצויה.

5 מערבבים בקערה היטב את המיונז והסרירצ'ה ומגישים לצד קוביות העוף.

>> בשבוע שעבר הכנו פסטה עם רצועות עוף ואפונה

> על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף?

>> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך"

>> אנחנו לא רוצים להלחיץ, אבל הנה מתכונים לראש השנה