אוכל
צילום׃ דן פרץ, עוף טוב

עוף קריספי בציפוי קרונפלקס

למה לאכול קורנפלקס רק בבוקר ושניצל רק בצהריים - כשאפשר לשלב וליהנות פעמיים? תכירו את המנה הקריספית והפשוטה כל כך להכנה שלא תצליחו להפסיק לטרוף

טרי הררי | עוף טוב | פורסם 27/08/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 50 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

2 כוסות קורנפלקס בטעם טבעי

אריזת שוקי עוף (6 יחידות) או כרעיים (2-3 יחידות) ללא עור

4 כפות דבש או סילאן

אבקת שום

אופן ההכנה:

1 מכניסים את הקורנפלקס לשקית עמידה ונקייה, סוגרים את השקית היטב ומועכים את הפתיתים בעזרת מערוך, או מרסקים אותם גס במעבד מזון.

2 מצפים את חלקי העוף במעט דבש או סילאן - למריחה קלה ניתן לחמם  מעט את הדבש. בוזקים מעל אבקת שום לפי הטעם, מפזרים את הקורנפלקס המרוסק ומהדקים אותו אל חלקי העוף.

3 מחממים תנור לחום של 200-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

4 מניחים את חלקי העוף המצופים בתבנית ואופים 40 דקות, עד לקבלת גוון זהוב וציפוי פריך.

ערכים תזונתיים למנה:אנרגיה: 185 קלוריותחלבון: 23 גרםפחמימות: 12 גרםסיבים תזונתיים: 0 גרםשומן: 5 גרםמתוכו שומן רווי: 1 גרםכולסטרול: 70 מ"ג

סטיילינג: נורית קריב

>> בפעם הקודמת הכנו שניצל דק עם תפוחי אדמה ברוזמרין
>> היינו הראשונים לבדוק את שירות המשלוחים של המזנון של אייל שני