צילום׃ עומר מסינגר, יכין
שקשוקה קשקבל
שקשוקה מהירה עם תוספת גבינה. מדהים שלא חשבנו מעולם להוסיף גבינה לשקשוקה שלנו
חיים פרץ | יכין
| פורסם 03/03/14
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
עגבניות מרוסקות, או בסיס לשקשוקה עם תיבול עדין
שמן לטיגון
פפריקה אדומה מתוקה
פלפל שחור
מלח
מעט אבקת מרק עוף
גבינת קשקבל
ביצים
אופן ההכנה:
1 מחממים מעט שמן במחבת. מוסיפים את העגבניות ומערבבים. מוסיפים את כל התבלינים ואבקת מרק העוף ומביאים לרתיחה.
2 שוברים את הביצים אל תוך המחבת, מכסים ומבשלים עד לרמת העשייה הרצויה של הביצים. לקראת סוף הבישול מניחים רצועות גבינה על התבשיל, מכסים ונותנים להן להינמס.