צילום׃ עומר מסינגר, יכין
פשטידת תירס וצ'יפס
חבילת תפוצ'יפס אחת, שתי קופסאות תירס וחמש דקות הכנה
דנה לירון | יכין
| פורסם 03/03/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 קופסאות גרעיני תירס, מסוננות מהנוזלים
3 כפות קמח
2 ביצים
3 כפות סוכר חום
1/4 חבילה (25 גרם) חמאה, מומסת
6 כפות חלב
מלח
פלפל שחור
2 שקיות תפוצ'יפס קטנות
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל המרכיבים (חוץ מהתפוצ'יפס) ושמים בתבנית פיירקס מלבנית.
2 עושים חור בשקיות הצ'יפס (כדי שייצא האוויר) ומועכים עם היד את התכולה, בעודה בשקית. מפזרים על בלילת הפשטידה.
3 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, עד שהחלק העליון מזהיב.