אוכל
צילום׃ עומר מסינגר, יכין

גלילות חצילים במילוי גבינות עם רוטב עגבניות

מנה מרשימה וטעימה לאירוח

אירנה רודיאקוב | יכין | פורסם 03/03/14 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 26 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 חצילים גדולים

בצל גדול

חופן פטרוזיליה

250 גרם גבינת טוב טעם

200 גרם גבינת פטה או בולגרית

100 גרם גבינת שמנת או גבינה לבנה 5%

חבילת רוטב פסטה מוכן (260 גרם)

שמן לטיגון

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 פורסים את החצילים לאורך לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ. מטגנים את הפרוסות בשמן משני הצדדים עד להזהבה ושמים על נייר מגבת לספיגת שמן מיותר.

2 מטגנים בצל עד להזהבה ובינתיים קוצצים פטרוזיליה.

3 מערבבים בקערה את כל הגבינות, הבצל המטוגן, הפטרוזיליה ואת המלח והפלפל.

4 ממלאים את הפרוסות בגבינות ומגלגלים לגלילות. מסדרים את הגלילות במחבת ומעל יוצקים את רוטב הפסטה. מבשלים כ-10 דקות על אש בינונית ומגישים. ניתן לפזר מעל מעט גבינת פרמזן או גבינה צהובה מגוררת.