צילום׃ עומר מסינגר, יכין
גלילות חצילים במילוי גבינות עם רוטב עגבניות
מנה מרשימה וטעימה לאירוח
אירנה רודיאקוב | יכין
| פורסם 03/03/14
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 חצילים גדולים
בצל גדול
חופן פטרוזיליה
250 גרם גבינת טוב טעם
200 גרם גבינת פטה או בולגרית
100 גרם גבינת שמנת או גבינה לבנה 5%
חבילת רוטב פסטה מוכן (260 גרם)
שמן לטיגון
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 פורסים את החצילים לאורך לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ. מטגנים את הפרוסות בשמן משני הצדדים עד להזהבה ושמים על נייר מגבת לספיגת שמן מיותר.
2 מטגנים בצל עד להזהבה ובינתיים קוצצים פטרוזיליה.
3 מערבבים בקערה את כל הגבינות, הבצל המטוגן, הפטרוזיליה ואת המלח והפלפל.
4 ממלאים את הפרוסות בגבינות ומגלגלים לגלילות. מסדרים את הגלילות במחבת ומעל יוצקים את רוטב הפסטה. מבשלים כ-10 דקות על אש בינונית ומגישים. ניתן לפזר מעל מעט גבינת פרמזן או גבינה צהובה מגוררת.