צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל
שקשוקה בשרית משודרגת
בשקשוקה הזאת יש את כל מה שצריך: יש עגבניות (טריות!), יש גמבה קצוצה קטן, יש שום (בשפע!) וכמובן ביצים. אבל מה שעוד יש בה זה קורנדביף, שהופך אותה לארוחה משפחתית אמיתית ושלמה
אינס שילת ינאי | mako אוכל
| פורסם 13/12/18
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
6 כפות שמן זית
7 שיני שום, פרוסות
1 גמבה, חתוכה לקוביות קטנות
חצי פלפל ירוק חריף, פרוס דק
180 גרם קורנדביף, חתוך לקוביות בינוניות
250 גרם נקניקיות קנאקרס, חתוכות לטבעות בעובי של 2 ס"מ
6 עגבניות, חתוכות לקוביות בינוניות
1 כפית מלח
1 כף פפריקה
3-4 ביצים
אופן ההכנה:
1 מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את השום והפלפלים ומטגנים 2 דקות תוך ערבוב.
2 מוסיפים את הנקניקים ומטגנים עוד כ-7 דקות. מוסיפים את העגבניות, מערבבים ומתבלים במלח ופפריקה.
3 כשהתערובת מבעבעת מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כרבע שעה.
4 מוסיפים ביצים ומבשלים כדקה נוספת (אם מעדיפים את החלמון מבושל – מכסים את המחבת). מגישים מיד.