צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל
תבשיל אורז ונקניקיות במחבת אחת
ארוחה שלמה במחבת? נפלא, אנחנו תמיד בעד כאלה. אורז בסמטי, נקניקיות, פרושוטו ופלפלים מכל מיני סוגים - תאמינו לנו, הסתדרתם עם ארוחה כיפית לכל המשפחה
אינס שילת ינאי | mako אוכל
| פורסם 10/12/18
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
5 כפות שמן זית
1 בצל, קצוץ
1 כוס אורז, רצוי בסמטי
1 חבילת נקניקיות ללא חומרים משמרים (250 גרם), פרוסות לטבעות של 2-3 ס"מ
100 גרם פרושוטו, חתוך לקוביות קטנות
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית כורכום
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל ירוק, חתוך לקוביות קטנות
חצי פלפל חריף, פרוס לטבעות דקות
צרור פטרוזיליה, קצוץ
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל עד הזהבה בסיר רחב או במחבת שיש לה מכסה.
2 מוסיפים את האורז והנקניקים ומערבבים. מוסיפים את התבלינים והפלפלים, מערבבים שוב ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים.
3 מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה כ-25 דקות. לאחר הבישול משאירים את הסיר מכוסה 5 דקות נוספות.
4 מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, מערבבים ומגישים.