צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל
תבשיל תפוחי אדמה ונקניקים
כשאנחנו מנסים לחשוב למה אנחנו כל כך אוהבים את החורף, אנחנו מבינים שזה הרבה בגלל האוכל. הקדירות, המרקים - וגם המנה הזאת, שמאחדת בקערה אחת גדולה תפוחי אדמה, נקניקיות וכתף בקר. ארוחה שמחה לכל המשפחה
אינס שילת ינאי | mako אוכל
| פורסם 16/12/18
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
4 כפות שמן זית
1 בצל גדול, חתוך לקוביות
1 חבילת נקניקיות קנאקרס (280 גרם), פרוסות לטבעות של 3-4 ס"מ
100 גרם פרוסות כתף בקר מעושן בציפוי פלפל, חתוכות לקוביות בינוניות
4 עגבניות מרוסקות
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
עלי בזיליקום או פטרוזיליה, להגשה
אופן ההכנה:
1 מטגנים בסיר שטוח את הבצל כ-4 דקות. מוסיפים את הנקניקיות וכתף הבקר, מערבבים ומוסיפים עגבניות מרוסקות, מלח, פלפל ופפריקה. מערבבים היטב.
2 מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
3 מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-25 דקות בכיסוי חלקי.
4 מגישים חם, עם עלי בזיליקום או פטרוזיליה.