אוכל
צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל

תבשיל תפוחי אדמה ונקניקים

כשאנחנו מנסים לחשוב למה אנחנו כל כך אוהבים את החורף, אנחנו מבינים שזה הרבה בגלל האוכל. הקדירות, המרקים - וגם המנה הזאת, שמאחדת בקערה אחת גדולה תפוחי אדמה, נקניקיות וכתף בקר. ארוחה שמחה לכל המשפחה

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 16/12/18 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.3 37 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 כפות שמן זית

1 בצל גדול, חתוך לקוביות

1 חבילת נקניקיות קנאקרס (280 גרם), פרוסות לטבעות של 3-4 ס"מ

100 גרם פרוסות כתף בקר מעושן בציפוי פלפל, חתוכות לקוביות בינוניות

4 עגבניות מרוסקות

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

1 כף פפריקה מתוקה

3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות

עלי בזיליקום או פטרוזיליה, להגשה

אופן ההכנה:

1 מטגנים בסיר שטוח את הבצל כ-4 דקות. מוסיפים את הנקניקיות וכתף הבקר, מערבבים ומוסיפים עגבניות מרוסקות, מלח, פלפל ופפריקה. מערבבים היטב.

2 מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.

3 מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-25 דקות בכיסוי חלקי.

4 מגישים חם, עם עלי בזיליקום או פטרוזיליה.