אוכל
צילום׃ תפיקו הפקות

פריטטה בשרית עם הפתעות

מחפשים איך לשדרג את הבראנץ' של שישי? הנה כל מה שצריך לזרוק למחבת כדי ליצור את הפריטטה המושלמת שתהפוך למלכת השולחן

כתבה פרסומית | מעדני יחיעם | פורסם 23/12/18 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

½ חבילת נקניק סלמי הרץ

3 ביצים גדולות טרופות

2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות קטנות

½ חבילת בצל ירוק קצוץ (רק הירוק)

קורט מלח (הנקניק מלוח דיו)

¼ כפית פלפל שחור

שמן לטיגון תפוחי האדמה (כ- ¼ כוס)

שמן לטיגון הפריטטה (2 כפות)

אופן ההכנה:

1 מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות קטנות וסופגים את הנוזלים בנייר מגבת.

2 מחממים את השמן במחבת ומטגנים את קוביות תפוחי האדמה. מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג עד שהם מתקררים מעט.

3 מערבבים בקערה את קוביות תפוחי האדמה המטוגנות עם הבצל הירוק הקצוץ, הביצים, המלח והפלפל השחור והסלמי הרץ החתוך לקוביות.

4 מטגנים במחבת משני הצדדים עד שמוכן.

הפקת המתכון: תפיקו הפקות