צילום׃ תפיקו הפקות
פריטטה בשרית עם הפתעות
מחפשים איך לשדרג את הבראנץ' של שישי? הנה כל מה שצריך לזרוק למחבת כדי ליצור את הפריטטה המושלמת שתהפוך למלכת השולחן
כתבה פרסומית | מעדני יחיעם
| פורסם 23/12/18
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
½ חבילת נקניק סלמי הרץ
3 ביצים גדולות טרופות
2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
½ חבילת בצל ירוק קצוץ (רק הירוק)
קורט מלח (הנקניק מלוח דיו)
¼ כפית פלפל שחור
שמן לטיגון תפוחי האדמה (כ- ¼ כוס)
שמן לטיגון הפריטטה (2 כפות)
אופן ההכנה:
1 מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות קטנות וסופגים את הנוזלים בנייר מגבת.
2 מחממים את השמן במחבת ומטגנים את קוביות תפוחי האדמה. מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג עד שהם מתקררים מעט.
3 מערבבים בקערה את קוביות תפוחי האדמה המטוגנות עם הבצל הירוק הקצוץ, הביצים, המלח והפלפל השחור והסלמי הרץ החתוך לקוביות.
4 מטגנים במחבת משני הצדדים עד שמוכן.
הפקת המתכון: תפיקו הפקות