אוכל
צילום׃ הילה וייס, אהבה יומיומית

ממתקי קוקוס ביתיים

הגיעה העת להיפרד לשלום מחטיפי הקוקוס התעשייתיים. אחרי שנתקלנו במתכון הזה בבלוג היפה והמרגש עד דמעות "אהבה יומיומית", אנחנו מרגישים שלא נוכל להביט לאחור

הילה וייס | אהבה יומיומית | פורסם 07/04/15 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כוס וחצי קוקוס יבש

5 כפות חלב מרוכז

2 כפות שמן קוקוס בכבישה קרה

5 טיפות מי ורדים

מיץ מסלק חי אחד

קוקוס לגלגול

אופן ההכנה:

1 ממיסים במחבת את שמן הקוקוס על אש בינונית כדקה. מסירים מהאש.

2 בקערה מערבבים בידיים קוקוס יבש, חלב מרוכז ושמן קוקוס. מוסיפים את מי הורדים ומערבבים היטב. מניחים בצד כרבע שעה עד שהתערובת מתגבשת.

3 מכינים נייר אפיה בתבנית ומכינים גלילים בידיים. מהדקים כל גליל היטב ומניחים במקרר לחצי שעה.

4 מגלגלים כל גליל על השיש לקבלת גלילים חלקים ואחידים.

5 טובלים במיץ הסלק ומגלגלים בקוקוס. מקררים עוד כשעתיים במקרר לפני ההגשה.

גיוון: אפשר להכין את הממתקים עם גרידת לימון ומי זהר, ולוותר על מיץ הסלק (ראו את הממתקים הלבנים שבתמונה). במקרה כזה מערבבים קליפה מגוררת מלימון אחד עם הקוקוס (שלב 2), ואת מי הוורדים ממירים במי זהר.

>> לפוסט השלם בבלוג אהבה יומיומית