מצרכים לקרפים:
- 500 גרם חלב
- 30 גרם סוכר
- 2 ביצים
- 40 גרם חמאה מומסת
- 350 גרם קמח
מצרכים למילוי:
- 500 גרם גבינת ריקוטה פרסקה
- 3 כפות גבינת מסקרפונה
- חופן אוכמניות
- חופן אוכמניות מיובשות
- 1 מקל וניל
- 5 כפות אבקת סוכר
- 1/2 כפית קליפת לימון
אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים יחד לתערובת אחידה. אם נוצרים גושים ניתן לטחון עם בלנדר מוט ולסנן.
- מחממים מחבת טפלון, משמנים מעט (מומלץ עם תרסיס שמן), ומטגנים שכבה דקה של הבלילה משני הצדדים, עד לקבלת קרפ דק וזהוב.
- בקערה שמים את כל מרכיבי המילוי ומערבבים.
- מורחים שכבה של המילוי על הקרפ ומגלגלים.
מקרר BESPOKE של סמסונג מתאים את עצמו לצרכים שלכם ולטעם האישי שלכם, ברמת הגודל, הנפח והצבע. רוצים לדעת עוד? היכנסו>